Juana 1984

​Més sobre mi

Sóc la Juana i vull explicar-vos com he arribat fins aquí.

 

La meva vida laboral va començar als 14 anys, cosia a una fàbrica de moda femenina. Vaig tenir sort, de seguida em va interessar aquest món i la costura m'ha acompanyat al llarg de la meva vida, convertint-se en el meu ofici.

 

Em vaig formar en patronatge i tècniques de costura. Però la rebel·lia i la curiositat de la joventut, van fer de mi una “costurera autodidacta i atípica”, fugint dels difícils i, de vegades, inútils procediments tradicionals.

 

L'etapa laboral més llarga l’he passat en una botiga de moda, que vaig obrir amb la idea inicial de vendre les meves creacions pròpies.  Per circumstàncies diverses no va poder ser, però sempre vaig estar al càrrec dels “arreglos”  i adaptació de les peces que veníem.

 

Ara fa uns anys, vaig decidir arriscar-me i tornar als meus orígens.

 

He passat més de tres anys treballant a casa com autònoma, arreglant  i fent roba a mida, crear i produir, fires artesanals i mercats... i el millor...  una sèrie de classes de costura itinerants per diversos centres. Aquestes classes m'han fet descobrir un altra manera de continuar lligada a aquest ofici, ensenyant una tècnica tan satisfactòria, creativa i terapèutica com és la costura.

 

Em vaig plantejar la possibilitat de buscar un espai i condicionar-ho per a realitzar les classes amb major qualitat i comoditat per a les meves alumnes.

I aquí estic, en un món d'agulles, tisores, xerrades, màquines de cosir, fils, riures, patrons, il·lusions, projectes creatius i l'escalfor de la planxa, amorosit amb el caliu humà de la bona companyia de les meves alumnes.

Juanaipunt@gmail.com · C/Sant Jaume 22, Rubí  Barcelona

635 626 314

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • Blanco Icono Google+
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now